23.01.2023      159      0
 

Коротко про головне в Черкаському районі


У Черкаській РВА відбулася координаційна нарада з керівниками структурних підрозділів, яку провела Валерія Бандурко.

Розпочали з приємного. Начальник РВА вручила Почесну грамоту Черкаської обласної військової адміністрації за зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, значний особистий внесок у зміцнення української державності та з нагоди Дня Соборності України Валентині Гнатенко.

Коротко про головне в Черкаському районі.

Ситуація в енергетичній сфері країни залишається складною.

Щоб зменшити навантаження на енергосистему країни необхідно МАКСИМАЛЬНО ЕКОНОМИТИ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ.

В Черкаському районі, як і у всій Черкаській області, діють червоні графіки аварійних відключень.

Триває робота в тилу. Загальна кількість офіційно зареєстрованих ВПО у районі – 60097 осіб, з них у місті Черкаси – 27382, у Смілі – 6994, у Каневі – 4180.

Службою у справах дітей Черкаської РВА здійснюється моніторинг перебування внутрішньо-переміщених дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Протягом тижня заплановано оглянути умови проживання зазначених категорій діток.

З початку повномасштабної війни на територію району прибула 61 статусна дитина. Наразі в районі 26 дітей проживають у 4-х дитячих будинках сімейного типу, двоє діток у двох прийомних сім’ях та 18 дітей під опікою.

Здійснюється співпраця з міжнародними, всеукраїнськими громадськими організаціями, волонтерами для забезпечення потреб громадян, які евакуювалися з постраждалих регіонів.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *