09.01.2023      154      0
 

Про головні питання життєдіяльності району обговорено на нараді в Черкаській РВА


Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко провела нараду з керівниками структурних підрозділів Черкаської РВА.

Коротко про головне у Черкаському районі.

Святкові дні пройшли спокійно. Валерія Бандурко подякувала за це всім силовим структурам за забезпечення правопорядку.

Протягом доби застосовано зелені графіки відключень електроенергії. Економимо світло, щоб так було й надалі.

Функціонують пункти незламності. На сьогодні у Черкаському районі діють 82 #пункти_незламності та 10 на базі підрозділів ДСНС. Їхні адреси можна знайти за посиланням https://cutt.ly/L2rN81J.

Продовжується облаштування укриттів у закладах освіти Черкаського району. Громадам потрібно визначитися у яких закладах будуть проводитися ремонтні роботи та закупівля матеріалів у 2023 році. Сформований перелік об‘єктів фінансування буде передано органам казначейства.

За прогнозами синоптиків очікується ускладнення погодніх умов. Спеціалізовані автомобілі для посипки автошляхів перебувають у готовності.

Спільно з органами місцевого самоврядування району та громадськими організаціями працюємо над забезпеченням потреб ВПО”, – зазначила Валерія Бандурко.


Загальна кількість офіційно зареєстрованих ВПО у районі 60138 осіб, з них у Черкасах 27253, місто Сміла – 7075, місто Канів – 4207.

Убезпечуйтеся під час сигналів «Повітряна тривога»! Дбайте про себе та своїх рідних! Усім спокійного мирного тижня!”, – Валерія Бандурко.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *