27.12.2022      228      0
 

Для родин з дітьми, які евакуювалися з постраждалих від війни регіонів влаштували свято


Для родин з дітьми, які евакуювалися з постраждалих від війни регіонів, соціально відповідальний бізнес Черкащини влаштував новорічне благодійне свято.

Запальна музика, святковий фуршет з різноманітними ласощами, подарунки для кожної дитини – це все небайдужі підприємці підготували для родин ВПО міста Сміли.

Аніматори розважали дітлахів конкурсами та іграми. Малеча радо зустрічала Олова, Ведмедика, Кріперку та Кріпера, Діда Мороза та Снігуроньку.

Втілити в життя чудову ідею та організувати цікавий івент зуміли Араік Мкртчян та Арсен Мкртчян. Кожна родина, присутня на заході, отримала фінансову допомогу. До благодійництва долучилися: команда народного депутата України Олександра Завітневича, АЗК «Neon», ТОВ «АЛЬФА-АГРО» КВГ с.Куцівка, Мірзоєв Азер Аліага огли, ФОП Лукашкін Олексій Аркадійович, ТОВ «Брикети Черкащини», Салон краси «Марафет», ТОВ «ЄВРОБУД – МАГІСТРАЛЬ» в особі Назаряна Сасуна та Рустамяна Македона, ФОП Міщенко Юрій (стоматологія), ТОВ «ФІРМА «ТЕХНОКОМПЛЕКС», танцювальний колектив «Шторм», школа східного та сучасного танцю «Aisha», «Ассоль.Магазин техніки для всієї родини», ТОВ «Агро-Рось», магазин «М’ясокрай», дитячий магазин «Котя», магазин «Kids BRAND».

Величезна подяка усім організаторам і спонсорам свята. Задля щасливих очей нашого підростаючого покоління ми продовжуємо йти вперед, до Перемоги! “, -Валерія Бандурко.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *