19.12.2022      142      0
 

Спільно з головами громад району та волонтерами ТЧХ працюємо над забезпеченням потреб внутрішньо переміщених осіб


Співпраця з Черкаською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України розпочалася з початком повномасштабного вторгнення російських окупантів до нашої держави, – зазначила голова району.

Наразі спільно з головами територіальних громад Черкаського району та волонтерами ТЧХ працюємо над забезпеченням потреб внутрішньо переміщених осіб та поліпшенням умов у місцях компактного проживання ВПО.

За словами фахівців Товариства Червоного Хреста, є два варіанти побудови взаємодії з громадами. Перший. Волонтери Товариства Червоного Хреста виїздять на локацію, запропоновану головами громад, і там роздають гуманітарну допомогу.

Другий варіант – громади формують лист-потребу, яку надсилають організації Товариства Червоного Хреста, потім отримують вантаж та власними силами доставляють гуманітарну допомогу до кінцевого бенефіціару. Тож визначаємося та рухаємося далі.

Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко подякувала Черкаській обласній організації Товариства Червоного Хреста, в особі Юлії Холодної, та головам територіальних громад за плідну взаємодію та зауважила, що наша спільна комунікація матиме позитивні результати.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *