19.12.2022      154      0
 

У Черкаському районі триває робота в тилу


Відбулася координаційна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації під головуванням начальника Черкаської РВА Валерії Бандурко.

Коротко про головне.

Ситуація в енергетичній сфері країни є складною. Ворог не полишає намірів залишити нас без тепла та світла. Продовжуються масові ракетні обстріли. Тому сигнали повітряної тривоги ні в якому разі не можна ігнорувати! Обов’язково убезпечуйтеся, – наголосила Валерія Бандурко.

Щоб зменшити навантаження на енергосистему країни прошу максимально економити електроенергію, – зауважила очільниця району.

У Черкаському районі триває робота в тилу. Загальна кількість офіційно зареєстрованих ВПО у районі – 60313 осіб, з них у місті Черкаси – 27068, у Смілі – 7109, у Каневі – 4277.

Співпрацюємо з міжнародними та всеукраїнськими громадськими організаціями для забезпечення потреб громадян, які евакуювалися з постраждалих регіонів. З нагоди новорічних та різдвяних свят родини ВПО з дітками отримають солодкі подарунки.

Продовжуємо допомагати постраждалим регіонам. Наразі спільно з головами територіальних громад формуємо черговий гуманітарний вантаж до Херсонщини, повідомила голова району.

Протягом тижня, що розпочався, заплановано засідання сесії Черкаської районної ради, ряд сесій місцевих рад та нараду з головами громад району.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *