05.12.2022      133      0
 

Про головне в Черкаському районі


В Черкаській РВА відбулась робоча нарада за участю керівників структурних підрозділів, яку провела начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко.

Дні, що минули, були порівняно спокійними для нашого регіону. Але не втрачаємо пильності. Ворог підступний і жорстокий. Реагуємо на сигнали повітряної тривоги, – зазначила Валерія Бандурко.

Про головне.

Проводимо в районі обстеження умов місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб. Наразі при спілкуванні з громадянами зауважень і скарг немає, – зауважила голова району.

Загальна кількість офіційно зареєстрованих ВПО – 60214 осіб, з них: у Черкасах – 26939, у Смілі – 7167, у Каневі – 4313.

У Черкаському районі проживають три дитячі будинки сімейного типу та 2 прийомні родини, які евакуювалися з постраждалих від війни регіонів. Наразі евакуйовані сім‘ї повністю забезпечені житлом. Відповідними службами району здійснюється відвідування родин з метою вивчення проблемних питань та надання їм необхідної допомоги.

Питання забезпечення житлом прийомних сімей та ДБСТ, які переміщуються із зони проведення бойових дій у наш регіон, залишається актуальним.

Економимо електроенергію.
Сьогодні на Черкащині діє графік відключень електроенергії 2/4: дві години без світла, чотири зі світлом. Про зміну графіків оперативно інформуємо.

Вітаю усіх причетних з Міжнародним днем волонтера! Наша перемога буде спільною!“, – Валерія Бандурко.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *