28.11.2022      128      0
 

Нарада в Черкаській РВА: атуальні питання життєдіяльності району


Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко провела нараду з керівниками структурних підрозділів Черкаської РВА, проаналізували актуальні робочі питання.

Безпека.

Тиждень, що розпочався, може бути складним, як і попередні. Терористи готують нові удари. Керівництво держави робить усе можливе, щоб зміцнити нашу оборону.

Тому, голова району вкотре наголошує убезпечуватися у разі сигналів повітряної тривоги та не залишайти без допомоги тих, кому можете допомогти.

Робота в тилу.

Продовжується співпраця з волонтерами, благодійниками, волонтерськими громадськими організаціями, Товариством Червоного Хреста. Спільні напрямки діяльності – забезпечити наших бійців, які зараз на передовій, продуктами харчування, підсилити військовослужбовців автомобілями, військовою амуніцією, допомогти внутрішньо переміщеним особам та малозабезпеченим громадянам, допомогти постраждалим регіонам.

Загальна кількість офіційно зареєстрованих ВПО у районі – 60183 осіб, з них: у Черкасах – 26867 осіб, у Смілі – 7174, у Каневі – 4306.

Діють пункти незламності.

Наразі 86 осередків у громадах Черкаського району та 10 пунктів на базі підрозділів ДСНС. Це локації допомоги населенню зі світлом, теплом, зв’язком, питною водою та рештою необхідного. Інтерактивна карта тут https://nezlamnist.gov.ua/. Також для зручності є текстовий перелік із адресами на сайті ОВА https://cutt.ly/L1cO2j7 .

Заощаджуємо електроенергію

На Черкащині продовжують діяти графіки відключень електроенергії. Ситуація в енергосистемі змінюється щохвилини. Черкащина заживлена від різних джерел генерації країни. Може бути так, що у деяких громадах проходить “зелений” графік без відключення світла у певний проміжок часу. Але при перевищенні ліміту потужності графік буде задіяний у визначені години. Тому максимально заощаджуємо електроенергію, щоб мати її стабільно!

Дякую усім, хто працює, а особливо тим, хто захищає Україну! Разом все подолаємо і переможемо!”, – Валерія Бандурко.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *