18.10.2022      123      0
 

“Об‘єднавши зусилля, можемо зробити значно більше! “, – Валерія Бандурко


Автомобілі, які слугують армії, є фактично розхідним матеріалом. Потреба в них не закінчується.

Отримавши звернення від військового підрозділу, бійці якого самостійно зібрали половину від потрібної загалом суми, одразу розпочався пошук бажаючих долучитися до спільної справи. Відгукнувся волонтер, засновник групи компаній «Нова якість» Андрій Бортник.

Андрій Бортник не тільки допоміг фінансово, а й забезпечив комплексний технічний огляд автомобіля та заміну необхідних деталей.

За сприяння Черкаської обласної військової адміністраці вирушив за автомобілем, обрав, пригнав з-за кордону та доставив до зони бойових дій наш надійний друг-волонтер Антон Гілявський.

Відправляючи позашляховик на передову, його завантажено гуманітарною допомогою, переданою до складу волонтерами, продуктами харчування від Черкаської РВА. М’ясна та рибна консервація, олія, печиво, кава, засоби гігієни, а також домашні смаколики від мами одного із військовослужбовців, вже в наших захисників.

Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко подякувала нашим сталевим захисникам за захист, пану Андрію за свідому громадянську позицію та небайдуже ставлення до суспільно важливих питань, та Антону Гілявському, разом з яким, з самого початку повномасштабного вторгнення, вдалося зробили багато потрібних для Перемоги справ.

Закликаю усіх небайдужих, хто має таку можливість, приєднатися до спільної мети та разом наближати Перемогу України! “, – зазначила Валерія Бандурко.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *