17.10.2022      122      0
 

Про безпеку, охорону здоров’я, освіту йшлося на нараді в Черкаській РВА


У понеділок начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко спільно з керівниками структурних підрозділів проаналізували актуальні робочі питання.

Безпека.

Ніч і ранок з затяжними тривогами. Ворог влаштовує терор мирного населення, продовжуються обстріли дронами-камікадзе і ракетами критичної інфраструктури, житлових мікрорайонів та об’єктів з масовим перебуванням людей.

Тому голова району вкотре наголошує, у разі сигналів повітряної тривоги убезпечуйтеся. Бережіть власне життя.

Охорона здоров’я.

В Україні впроваджується новий етап медичної реформи. Передбачено, що кожна область стане окремим госпітальним округом. Наразі лікарні розмежовуються за територіальним принципом на обласні, районні та міські. Натомість медзаклади мають відрізнятися за функціональністю. Від успішної реалізації реформи залежить життя та здоров’я наших громадян.

Освітній процес.

Цього тижня на Черкащині навчання відбуватиметься онлайн, офлайн та за змішаною формою. Можливе коригування, якщо безпекова ситуація буде змінюватися.

Ремонт доріг.

Підрядною організацією «ДС ПромГруп» проведено ямковий ремонт ділянки автомобільної дороги державного значення Р-10 /Р-09/-Черкаси-Чигирин-Кременчук у селі Межиріч та розпочато частковий ямковий ремонт ділянки автомобільної дороги державного значення Р-10 /Р-09/-Черкаси-Чигирин-Кременчук від міста Черкаси до села Будище.

Підрядною організацією ТОВ «Ростдорстрой», серед іншого, проведено експлуатаційний ремонт ділянки автодороги місцевого значення О 241311-4 Сміла-Березняки-Райгород-Кам’янка та здійснено ремонтні роботи на ділянці автодороги місцевого значення О 241309-4 Ташлик, укладено 480 кв.м. асфальтобетону «картою» на території села Ташлик.

Протягом тижня, що розпочався, продовжуємо діяльність з надання благодійної допомоги громадам відповідно до потреби, громадським організаціям для військових та внутрішньо переміщених осіб.

Загальна кількість офіційно-зареєстрованих ВПО у Черкаському районі – 59340, з них: у Черкасах – 26139 осіб, Смілі – 6993, Каневі – 4304.

На виконання доручення начальника Черкаської ОВА Ігоря Табурця очільниця району наголосила про те, що в разі погодження дозволу на проведення масових заходів у територіальних громадах району, рішення щодо доцільності їх проведення ухвалювати тільки з урахуванням безпекової ситуації.

Економимо електроенергію!

З 17.00. до 23.00 закликаємо громадян раціонально використовувати електроенергію. Через обстріли, які здійснює агресор, наш обов’язок допомогти енергосистемі. Все що потрібно – у години пік зменшити електроспоживання.

Валерія Бандурко подякувала усім, хто працює, кожен на своєму фронті, а особливо тим, хто захищає Україну!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *