15.09.2022      256      0
 

“ДБСТ особливо потребують допомоги та підтримки органів влади”, – Валерія Бандурко


У Черкаському районі з’явились ще два дитячі будинки сімейного типу. Вони евакуювались для проживання на відносно спокійній території з Дніпропетровської та Донецької областей.

Родини оселились у Червоній Слободі та Думанцях.

ДБСТ відвідали начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко, начальник служби у справах дітей Черкаської РВА Інна Походенко.

Депутат місцевої ради Сергій Кукушкін допоміг з житлом та його облаштуванням для однієї з родин, яка знайшла свій прихисток у Леськівській громаді.

Це саме та категорія громадян, які особливо потребують допомоги та підтримки органів державної влади і місцевого самоврядування“, – зауважує начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко.

Вдячна пану Сергію за активну життєву позицію та неодноразову допомогу у вирішенні важливих, в умовах воєнного стану, питань.

Інша родина певний час проживала на Західній Україні, потім вирішили переїхати поближче до центрального регіону нашої держави. Певний час проживали у місті Черкаси. Натепер дитячий будинок сімейного типу розташувався у Червоній Слободі. Для комфортного проживання родина мала потребу у ліжку для дитини.

Питання вдалося вирішити спільно з головою Червонослобідської громади Олександром Литвиненком.

Маючи таку нагоду, представники органів державної влади та місцевого самоврядування привезли родинам продукти харчування, засоби особистої гігієни та різні смаколики.

Усі дітки продовжують навчатися у своїх навчальних закладах дистанційно та творчо розвиваються.

Вони з острахом згадують страшні події, від яких вимушені були втікати, та все ж сподіваються повернутися до рідних домівок.

Завдяки ЗСУ немає жодних сумнівів в тому, що Перемога близько і ворог назавжди буде вигнаний з нашої країни.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *