05.09.2022      202      0
 

У Черкаській РВА відбулася координаційна нарада


Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко розпочала робочий тиждень з координаційної наради з керівниками структурних підрозділів.

“На минулому тижні відбулася  перевірка роботи Черкаської районної військової адміністрації. Маємо досить хороші результати! Вдячна за це своєму колективу”, – повідомила начальник РВА.

Як зазначила Валерія Бандурко, питання номер один – це безпека. З метою оперативного реагування на ситуації визначеного характеру існує необхідність проаналізувати роботу структурних підрозділів цивільного захисту територіальних громад району та їх укомплектованість кадрами.

Допомога військовим підрозділам та внутрішньо переміщеним особам в умовах воєнного стану постійно на контролі усіх рівнів та гілок органів влади.

Станом на 05.09.2022 загальна кількість ВПО в районі – 58372 осіб, у тому числі місто Черкаси – 25025, місто Сміла – 5972, місто Канів – 4207.

Аграріями району завершено збирання озимого ячменю, озимої пшениці, озимого жита, ярого ячмінь, ярої пшениці, гороху, озимого ріпаку, ярого ріпаку. Приступили до збору соняшнику. Розпочато посів озимих культур  – ріпаку та озимої пшениці.

На сьогодні ще 2 дитячих будинки сімейного типу з дітьми-вихованцями прибули із зони бойових дій для проживання на території Черкаського району. Забезпечується облік дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та потенційних опікунів/піклувальників у рамках законодавства шляхом підключення до Єдиної інформаційно-аналітичної системи “Діти” служб у справах дітей виконавчих комітетів сільських рад Черкаського району.

На завершення робочого тижня заплановано проведення наради з головами громад району. Перелік питань порядку денного наразі уточнюється.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *