29.08.2022      180      0
 

Освіта, аграрний сектор, медицина – у полі зору органів влади району


У Черкаській РВА відбулася координаційна нарада під головуванням Валерії Бандурко. Обговорено ряд актуальних робочих питань.

Освіта.
Наразі в територіальних громадах проводяться серпневі конференції педагогічних працівників щодо підготовки закладів освіти до 2022/2023 навчального року в умовах воєнного стану. Заклади, в який є укриття, розпочнуть роботу в режимі офлайн або змішаній формі. Заклади, в яких неможливо створити укриття, будуть працювати дистанційно.

Сільське господарство

Аграрії районі завершують посів озимого ріпаку. Окремими господарствами розпочато збір соняшника. Наразі триває підготовка до посіву озимої пшениці на площі до 50 тис.га.

ВПО.
У районі допомогають громадянам, які вимушені були евакуюватися з постраждалих регіонів. Отримана гуманітарна допомога передається громадським організаціям, які безпосередньо контактують з переселенцями, територіальним громадам для потреб ВПО і ЗСУ та військовим підрозділам.
Наразі загальна кількість внутрішньо-переміщених осіб у Черкаському районі – 58038 осіб, з них: м.Черкаси – 24772, м.Сміла – 5901, м.Канів – 4184.

Нагадуємо про необхідність захистити себе та рідних від COVID-19 перед початком епідемічного сезону.

Перелік пунктів та центрів вакцинації від COVID-19 за посиланням – https://bit.ly/vaccinationоpoints.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *