24.08.2022      169      0
 

Підготовку до початку навчального року тримають на контролі представники органів влади


Спланувати, організувати, налагодити навчальний процес в умовах воєнного стану. Такі завдання стоять сьогодні перед освітянами України.

Питання безпечного навчального процесу тримають на контролі представники центральних органів виконавчої влади, керівники обласних та районних рівнів, сільські, селищні і міські голови.

Про стан підготовки до нового 2022/2023 навчального року обговорили начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко спільно з заступником Міністра освіти і науки України Вірою Роговою, яка перебувала з робочим візитом на Черкащині, та керівниками Управління освіти і науки Черкаської ОВА.

Працівники галузі освіти Черкащини активно готуються до проведення занять у нових умовах і з усією відповідальністю ставляться до питань безпеки. Наразі підготовка майже на фініші.

-Дякую освітянам за відповідальне ставлення до справи, за нелегку роботу в тилу! Але сьогодення диктує нові виклики. Тому маємо усі разом подбати про підростаюче покоління. Нагадую, що формати навчання визначатимуться лише спільно з батьками! Тримаємо стрій!, – зауважила Валерія Бандурко.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *