23.08.2022      240      0
 

День Державного Прапора відзначають на Черкащині


З нагоди державних свят за участі керівництва Черкаської ОВА та РВА, військових, у супроводі оркестру, підняли Державний Прапор України на площі Т.Г.Шевченка у Черкасах.

– Черкащино, зі святом, одним із головних свят нашої країни, – звернувся до присутніх начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. – Наш прапор – це вже більше, ніж просто символ. Наші воїни в ці хвилини борються за те, щоб синьо-жовті стяги майоріли над усією Україною: від сходу до заходу, від півдня до півночі. І так обов’язково буде!

Український стяг урочисто піднято у громадах Черкаського району.

Сьогодні український стяг майорить у різних куточках світу на підтримку народу України, а блакитний і жовтий кольори стали знаком свободи, сили духу та відваги. Переконана, що синьо-жовтий прапор знову замайорить там, де він має бути по праву, – підкреслила Валерія Бандурко.

Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко подякувала військовим, волонтерам, медикам і кожному, хто своєю працею робить все, щоб наша країна вистояла у боротьбі та здобула довгоочікувану Перемогу.

Почесною грамотою Черкаської обласної військової адміністрації відзначено директора ДП «Смілянський лісгосп» Юрія Сегеду.

З нагоди державних свят грамотами Черкаської районної військової адміністрації нагороджено волонтерів, військовослужбовців, громадських діячів, яким щиро вдячна за співпрацю та взаємодопомогу.

Зі святом! З Днем Державного Прапора України!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *