17.08.2022      255      0
 

Доступ до якісної освіти – питання нон-стоп на сьогодні


З 1 вересня у школах Черкаського району навчання розпочнеться у декількох форматах: звичному «за партами», дистанційному та змішаному.

Комісії, до складу яких увійшли представники ДСНС, цивільного захисту, Черкаської РВА, органів місцевого самоврядування, Держпродспоживслужби обстежили об’єкти, які подані громадами району для оцінки можливості їх використання як найпростішого укриття.

У разі визнання споруди, придатною для використання, як укриття, навчальна установа має право проводити навчальний процес офлайн.

Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко спільно з начальником Черкаської ОВА Ігорем Табурцем, Смілянським міським головою Сергієм Ананком та керівниками освітніх закладів оглянули заклади освіти міста Сміли щодо стану підготовки до початку занять.

Облаштовані сховища, система оповіщення, навігація шляхів евакуації, запас ліків, води, їжі та спеціально підготовлені до навчання під час повітряної тривоги освітяни.

У цьому керівники органів державної влади та місцевого самоврядування мали змогу переконатися на власні очі.

Наразі продовжується опитування батьків щодо вибору способу навчання.

Нагадуємо, безпека дітей – ключовий пріоритет роботи всіх навчальних закладів. Обрати формат навчання для своєї дитини батьки можуть самостійно.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *