15.08.2022      174      0
 

Про підготовку закладів освіти району до нового навчального року, про опалювальний сезон та збір урожаю обговорили на координаційній нараді в Черкаській РВА


Про підготовку закладів освіти району до нового навчального року, про опалювальний сезон та збір урожаю обговорили на координаційній нараді в Черкаській РВА.

Із 1 вересня – офлайн. У такому форматі школи зможуть розпочати новий навчальний рік за наявності укриття. Наразі навчальні заклади району готуються до проведення навчання в усіх форматах: звичному «за партами», дистанційному та змішаному.

Про опалювальний сезон. Контролюємо ситуацію щодо підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери району до стабільної роботи в осінньо-зимовий період.

Жниво-збиральна кампанія ранніх сількогосподарських культур в районі завершується, проводиться підготовка грунту до посіву озимого ріпаку.

Продовжує здійснювати активну роботу районний хаб-склад. На підставі офіційних листів-звернень розподіляємо допомогу між громадами, військовими підрозділами та громадськими організаціями.

Станом на 15.08.2022 в Черкаському районі зареєстровано: 58027 осіб, з них у Черкасах – 24338 у Смілі – 5801, Каневі – 4157.

До уваги вимушених переселенців!
Для отримання гуманітарної допомоги необхідно звернутися до міської (сільської) ради чи старостату за місцем реєстрації.

У воєнний час підвищується ризик розвитку і поширення інфекційних хвороб.

Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко закликала населення району дотримуватися Календаря профілактичних щеплень та вакцинації COVID-19 та нагадала про заборону продажу алкоголю військовослужбовцям.

Наполегливо прошу не ігноруйте повітряні тривоги! , – наголосила очільниця району.

Більше новин на телеграм-каналі начальника Черкаської РВА:
https://t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *