01.08.2022      241      0
 

У Черкаській РДА відбулася нарада: обговорили важливі питання району


У Черкаській райдержадміністрації відбулася нарада за участю заступників, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

Важливим і нагальним залишається питання підготовка бомбосховищ та укриттів у начальних закладах.

“Ми всі маємо докласти максимум зусиль, щоб розпочати навчальний процес 1 вересня. Зрозуміло, що не всі школи вийдуть на традиційне навчання, але максимально прагнемо створити всі необхідні умови. Проте безпека учасників освітнього процесу залишається на першому місці“, – зазначила очільниця району.

Також здійснюється підготовка соціальних об’єктів до опалювального періоду.

Щодо кількості внутрішньо-переміщених осіб у Черкаському районі станом на 01.08.2022: 57855 осіб, з них у Черкасах – 23820, у Смілі – 5661, у Каневі – 4115 .

В районі функціонує хаб-склад, де активно здійснюється рух гуманітарних вантажів.


Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко подякувала волонтерам, які з різних куточків світу надають допомогу та зазначила, що отримане, за потребою, на підставі офіційних листів-звернень, передаємо військовим підрозділам, громадам та громадським організаціям.

На тижні заплановано проведення комісії з питань захисту прав дитини райдержадміністрації на порядок денний виноситься питання створення в районі прийомної родини.

Працюємо!
Все буде Україна!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *