26.07.2022      367      0
 

Здійснюється підготовка до осінньо-зимового періоду


Органи державної влади та місцевого самоврядування Черкащини здійснюють підготовку до осінньо-зимового періоду.

У Черкаському районі відбулося засідання обласного оперативного штабу з питань стану підготовки до осінньо-зимового періоду під головуванням заступника голови Черкаської ОВА Віктора Гусака.

У засіданні взяла участь голова Черкаської РВА Валерія Бандурко, голови територіальних громад Черкаського району, керівники відповідних служб та організацій.

Черкаською ОВА прийнято розпорядження «Про підготовку підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об‘єктів соціальної сфери області до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років». Відповідне розпорядження прийнято у Черкаській РВА.

Члени обласного оперативного штабу охарактеризували основні завдання у напрямках освіти, охорони здоров‘я, цивільного захисту, енергетики. Голови територіальних громад озвучили можливі проблемні питання щодо стану підготовки до осінньо-зимового періоду.

Для забезпечення належного рівня підготовки та вчасного отримання актів готовності, лімітів на споживання природного газу потрібно забезпечити ремонтні та підготовчі роботи на всіх об‘єктах життєзабезпечення у визначені планами терміни. Підприємствам теплопостачання необхідно вчасно укласти договори на постачання природного газу.

Усі доручення за підсумками засідання будуть викладені у протоколі та доведені виконавцям.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *