25.07.2022      461      0
 

“Питання номер один – це безпека і оборона”, – Валерія Бандурко


Питання номер один – це безпека і оборона. Максимальна безпека на сьогодні є головною умовою офлайн навчання в освітніх закладах. Ці та ряд інших питань обговорила на нараді з керівниками структурних підрозділів голова Черкаської РВА Валерія Бандурко.

Безпека.

Тривають роботи з облаштування закладів освіти відповідно до вимог та фінансування цих робіт. За стабільної безпекової ситуації та згоди батьків буде можливе офлайн навчання у підготовлених закладах.

Діти.

Відповідними службами в районі проводиться робота зі встановлення місцезнаходження кожної дитини-сироти та дитини позбавленої батьківського піклування, відомості про яку внесені до ЄІАС «Діти».

Одним із нововведень в ЄІАС «Діти» є можливість подання громадянами України, які бажають отримати консультації щодо процедури усиновлення дитини, заяви в електронній формі через Єдиний державний вебпортал електронних послуг.

Ремонт доріг.

Проведено фрезерування ділянки автодороги Р-09 Миронівка-Канів, від Канева до межі з Київською областю. Організація, яка виконує роботи – ТОВ «ДС «ПромГруп».

Підрядник ТОВ «Ростдорстрой» завершує обкіс узбіч автодороги Н-01 Київ-Знам’янка, від межі із Київською областю до Кіровоградської.

ВПО.

Загальна кількість офіційно зареєстрованих ВПО у районі за тиждень збільшилась приблизно на 200 осіб. І наразі становить 57463 особи. З них: Черкаси – 23481, Сміла – 5598, Канів – 4109.

На контролі:

розрахунки за використані енергоносії структурними підрозділами районної військової адміністрації;

виконавська дисципліна – дотримання термінів щодо надання відповідей на документи органів влади вищого рівня.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *