11.07.2022      192      0
 

Робоча нарада: проаналізували нагальні питання району


Голова Черкаської РВА Валерія Бандурко спільно із керівниками структурних підрозділів Черкаської РВА проаналізували актуальні робочі питання.

Безпека.

Ворог продовжує ракетні обстріли критичної інфраструктури, житлових мікрорайонів та об’єктів з масовим перебуванням людей.

На виконання доручення начальника Черкаської ОВА з метою запобігання втрат серед мирного населення у разі сигналу «Повітряна тривога» необхідно забезпечити розосередження людей з об’єктів масового перебування.

У разі повітряної тривоги керівникам торгівельних, торгово-розважальних центрів та інших об’єктів з масовим перебуванням людей необхідно інформувати відвідувачів про припинення надання послуг та місце розташування найближчого укриття.

Дотримуйтесь встановлених норм. Бережіть власне життя!

Навчальний процес.

Районною комісією обстежено об’єкти, які можливо використати як укриття для учасників освітнього процесу та надано рекомендації щодо можливості приведення їх у відповідний стан як споруди цивільного захисту.

Можливість початку роботи закладу освіти у звичайному режимі буде визначено після закінчення робіт з приведення у належний стан та визначення готовності укриттів як споруд цивільного захисту.

Об‘єкт необхідно внести у перелік та затвердити розпорядженням для подачі в органи казначейства з метою проведення першочергової оплати відповідно до Постанови КМУ №590.

Тому говорити наразі, який заклад освіти працюватиме, який ні – зарано!

Жнива.

Сільськогосподарські та фермерські господарства району продовжують жниво-збиральні роботи. Погода цього року сприяє аграріям.

Сподіваємось на достатні врожаї, адже маємо потурбуватися ще й про постраждалі регіони.

Внутрішньо переміщені особи.

Від 1 липня 2022 року набрала чинності постанова КМУ, що регламентує порядок оформлення і видачі довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

У разі відсутності документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, під час подання заяви про взяття на облік у період дії воєнного стану заявник може пред’явити відображення в електронній формі інформації, зокрема, з використанням мобільного додатка «Дія».

Загальна кількість офіційно-зареєстрованих ВПО у районі – 57394 осіб, з них: у Черкасах – 22935, у Смілі – 5440, у Каневі – 4062.

Комендантська година!

Нагадуємо, вона діє щодня з 23.00 до 5.00. У цей час заборонено бути на вулиці та в інших громадських місцях.

Правоохоронцями проводяться рейди з виявлення порушників комендантської години.

Не порушуйте обмеження!

Працюємо далі!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *