20.06.2022      190      0
 

Робоча нарада: актуальні питання та шляхи їх вирішення


Голова Черкаської РВА Валерія Бандурко провела нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Україна має успіхи у міжнародній підтримці. Цей тиждень – важливий для нашої держави, коли ми почуємо відповідь від ЄС щодо статусу кандидата для України. Але агресор не зупиняється. Варто очікувати посилення ворожої активності. Тому не ігноруємо сигнали повітряних тривог. Перебуваємо в укриттях!”, – наголосила Валерія Бандурко.

Черкаська райдержадміністрація продовжує співпрацю з органами місцевого самоврядування та громадськими організаціями щодо надання гуманітарної допомоги.

Ситуація з гуманітарною допомогою покращилася. Знайдено резерви в Україні. Нам допомагають підприємці з Черкаської області. Тому що потік гуманітарних вантажів з-за кордону поступово зменшується.

Тримаємо на контролі питання експлуатаційного утримання доріг державного та місцевого значення.

Ремонт доріг у сучасних реаліях – це неабияка розкіш. Тому роботи мають бути виконані відповідально та якісно“, – зазначила голова району.

З 1 вересня заклади освіти працюватимуть у звичайному режимі.

Вже не перший рік діти не отримують якісних знань. Дистанційне навчання не може замінити повноцінного живого спілкування. Наше підростаюче покоління має бути освіченим. Українці – розумна нація і будуть навчатися. Це позиція керівництва нашої держави.

Сьогодні – День біженця. Мільйони українців залишили свої домівки, тікаючи від російської агресії в пошуках безпеки. Багатьом з них немає куди повертатися, адже їхні оселі зруйновані рашистами.

Наразі в Черкаському районі – 53367, з них у Черкасах – 18663, у Смілі – 5267, у Каневі – 4063 особи.

Голова райдержадміністраії подякувала жителям району, які прийняли в себе українських біженців.

Працюємо над пошуком житла на невизначений час для багатодітних родин, які евакуювалися у наш регіон із зони бойових дій.

Якщо маєте можливість надати прихисток біженцям з України, заходьте на https://prykhystok.gov.ua/ та розміщуйте оголошення.

Проект «Прихисток» – це найбільша українська платформа із пошуку безкоштовного житла для переселенців.

Працює «гаряча лінія» допомоги громадянам. Хто потребує допомоги – просимо звертатися за номерами телефонів: ☎️068 277 48 20, 063 051 37 08, 04733 2 00 60.

Тримаємо стрій! Перемога за нами!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *