19.06.2022      228      0
 

Спорт об’єднав нас для спільної мети – підтримки ЗСУ


Спорт є невід’ємною частиною нашого життя навіть в сучасних реаліях. Він об’єднав нас для спільної мети – підтримки ЗСУ.

Завдяки сприяння організаторів Черкаської ОВА, Черкаської обласної асоціації футболу, «Благодійному фонду Сергія Притули», Черкаської РВА та Кам’янської міської ради стартував обласний благодійний турнір із футболу «Кубок Героїв ЗСУ» в Кам’янці.

Відтак взяли участь дві команди:ФК «Златокрай-2017» (Золотоніський р-н) та ФК «Олімп» (Кам’янка).

Гра показала, що всі команди були надмотивовані, та перемогу здобула команда «Олімп» (Кам’янка), з рахунком 3:1.

Футболісти виборювали перемогу на полі, а вболівальники, меценати, підприємці мали можливість допомогти нашим військовим своїми донатами.

Так, безпосередньо на заході, силами присутніх, вдалося зібрати 18 тис. 500 грн., які будуть спрямовані на благодійний рахунок.

Голова Черкаської РВА Валерія Бандурко подякувала Миколі Удалову, Віталію Пухирю, ТОВ Експоліссервіс в особі керівників Сергія Ткаченка та Москалика Юрія, а також жителям Кам’янщини, які підтримали благодійність, зібравши разом 55 тис. грн. на потреби ЗСУ.

“Дякуємо організаторам за можливість внести кожному свою частку в добру справу. Закликаю кожного долучитися до цієї важливої справи”,- зауважила Валерія Бандурко.

Благодійні внески на потреби нашої армії можна відправляти на рахунки фонду, які зазначені нижче. ⬇️https://cutt.ly/SKoJI3p

Доречі, обласний турнір триватиме до 6 серпня 2022 року. Участь у ньому візьмуть 8 команд із Черкащини.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *