02.06.2022      712      0
 

Голова Черкаської РВА Валерія Бандурко привітала іменинників


75 років сьогодні відзначає знана багатьма у Черкаському районі людина, Почесний громадянин міста Сміла, керівник транспортного підприємства Петро Іванович Даценко.

41 рік Петро Іванович очолює ПАТ «Смілянське автотранспортне підприємство 17128». За цей проміжок часу вдалося подолати багато труднощів, зберегти підприємство і робітничі кадри. І зараз, вирішуючи проблемні питання воєнного часу, Смілянське АТП продовжує свою діяльність, що є запорукою стабільного функціонування та соціального спокою регіону.

Голова Черкаської РВА Валерія Бандурко щиро подякувала керівнику за небайдужість до своєї справи, професійний підхід та активну життєву позицію.

Працювали з Петром Івановичем, ще у період, коли очолювала Смілянську райдержадміністрацію, і продовжуємо співпрацювати зараз. Мала честь вручити ювіляру грамоту Черкаської районної військової адміністрації. Бажаю Петру Івановичу Даценку нескінченного запасу сил і мужності, оптимізму і здоров’я, перемог і досягнень, щастя та достатку“, – додала Валерія Бандурко.

Також очільниця району привітала голову Смілянської міської організації ветеранів України Миколу Якушенка з минулим Днем народженням. Побажала Миколі Трохимовичу сил та енергії, міцного здоров’я та успіхів у будь-якій справі!

“Тільки разом, маючи мудрих наставників з величезним досвідом – Переможемо! “, – зауважила голова району.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *