20.05.2022      1444      0
 

У Черкасах запрацював новий медичний заклад «Німецький діагностичний центр»


Завдяки соціально відповідальному бізнесу у Черкасах запрацював новий медичний заклад «Німецький діагностичний центр».

Для місцевого населення, переселенців та військовослужбовців є можливість зробити діагностику організму за допомогою сучасного німецького обладнання фірми “Siemens”.

Команда спеціалістів центру налаштована на діагностування відповідно до німецького формату та високого рівня сервісу.

Відкриття діагностичного блоку – це лише початок. Надалі центр планують підсилити поліклінічним відділенням, стаціонаром та навіть операційними.

Ми добре пам’ятаємо перші тижні повномасштабної війни, коли практично весь бізнес став на паузу від невідомості, що буде далі. І я вдячний кожному підприємцю, який відтоді поновив свою роботу на Черкащині. Більше того – відкриває нові проекти, створюючи нові робочі місця. Значить усі ми віримо в перемогу та наші ЗСУ! Завдяки партнерам співзасновників наша обласна лікарня отримала як гуманітарну допомогу надсучасні рентген-апарати. Окрім того, домовились, що в новому центрі за потреби проводитимуть обстеження військовим”, – зазначає голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.

Якщо люди в сучасних умовах інвестують в економіку регіону – їм потрібно дякувати. Тому що їх не лякає війна. Значить ми всі разом віримо у ЗСУ і йдемо до однієї мети – Перемоги!”,- зазначила голова Черкаської РВА Валерія Бандурко.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *