17.05.2022      294      0
 

Передаємо лікарням гуманітарну допомогу


Гуманітарну допомогу від іноземних благодійників з Італії укотре привозять нам волонтери Віталій Колісник та Олександр Темноход.

Вантажі містять переважно речі медичного призначення.

Усе, що застосовується у лікувальних цілях, зібрали і передали до КНП «Черкаська центральна районна лікарня» Червонослобідської сільської ради та КНП «Смілянська міська лікарня» Смілянської міської ради.

Вата, антибіотики, засоби для інгаляції, сечогінні, серцеві, знеболюючі, кровоспинні, заспокійливі, протиалергічні, протитромботичні, протимікробні, снодійні препарати, краплі для очей, термометри, марлеві пов’язки, харчові добавки, ліки від ревматичного болю, катетори, гормональні препарати, лейкопластирі, шприци, системи для крапельниць, медичні рукавички, аптечки першої допомоги, засоби від нежиттю, ліки для зниження рівня цукру, марля, фізрозчин.

А також дитячі каші, пюре, печиво, пляшечки, дитячі та дорослі підгузки, антисептики, засоби гігієни для жінок та навіть колісне крісло, призначене для людей з особливими потребами – попрямували до лікарень.

Через стаціонарні відділення лікарень препарати та медичні засоби надаватимуть безкоштовно внутрішньо переміщеним особам, які отримують медичні послуги в закладах охорони здоров’я.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *