15.05.2022      406      0
 

15 травня – День пам’яті жертв політичних репресій


У скорботний День пам’яті жертв політичних репресій, ми схиляємо голови перед людьми, які стали жертвами тоталітарного режиму.

Працьовиті, талановиті та соціально активні громадяни були депортовані, ув‘язнені, вислані у табори, оголошені «ворогами народу», страчені, приречені на тортури або закатовані голодом комуністичною владою.

Не полишає своїх загарбницьких цілей і сьогоднішній російський режим, наслідуючи усі ганебні методи своїх попередників. Ситуація в нашій державі не лише поставила людство на межу глобальної гуманітарної катастрофи. Повіривши заявам країни-терориста, світ знову дозволив підняти голову тоталітаризму.

Сьогодні Україна стоїть на захисті свого демократичного вибору та світлого майбутнього. І доведе, що нікому не під силу зламати вільний дух українців.

Нас підтримує увесь демократичний світ. Адже, допомагаючи зараз Україні, вони насправді сприяють збереженню і розвитку усіх держав та націй.

Цей день у нинішній воєнний час є дуже символічним. Він у черговий раз доводить нам, що ворогам потрібно задати неабиякий урок, за всі знущання та страждання завдані століттями.

Вічна пам’ять загиблим, честь і слава живим!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *