02.05.2022      194      0
 

У Черкаській РВА відбулася щотижнева координаційна нарада


Голова Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко разом з керівниками структурних підрозділів РВА обговорили ряд важливих для Черкаського району питань.

Працює «гаряча лінія» Черкаського району.
Наразі кількість звернень зменшилася. Звертаються переважно громадяни тимчасово переселені з інших регіонів щодо забезпечення житлом, надання гуманітарної допомоги.
Загалом від початку дії номерів звернулося 255 осіб.

Якщо потребуєте допомоги – звертайтесь за номерами:
068 277 48 20,
063 051 37 08,
04733 2 00 60.

У районі ремонтується дорога регіонального значення Р-10 /Р-09/ – Черкаси – Чигирин – Кременчук. Підрядник – ТОВ «ДС ПромГруп».
Проводиться ямковий ремонт за рахунок коштів на експлуатаційне утримання на відстань 1,0 км, від в’їзду в с.Леськи до повороту в центр с.Леськи у напрямку м.Чигирин. Триває ямковий ремонт автодороги Н-16, від повороту на с.Дубіївка до розв’язки із круговим рухом на відстань 7,9 км. Організація, що виконує роботи – ТОВ «Ростдорстрой».

Сформовано перелік земельних ділянок Черкаського району, які можливо використати під багатоквартирну житлову забудову. Наразі такі земельні ділянки є у Балаклеївській, Білозірській, Руськополянській, Бобрицькій сільських, Смілянській, Канівській та Чигиринській міських громадах. Пошук триває.

Систематизовано перелік об‘єктів незавершеного будівництва, які можливо в короткі терміни ввести в експлуатацію для житла переміщеним громадянам.

Продовжується отримання та відправка гуманітарних вантажів. Днями очікується допомога з Португалії. Все отримане – передається згідно з потребою на громади.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *