25.04.2022      184      0
 

У Черкаській РВА відбулася координаційна щопонеділкова нарада


Голова Черкаської РВА Валерія Бандурко провела робоча нарада з керівниками структурних підрозділів РВА.

Йшлося про найголовніше на сьогодні. Найперше, тимчасово переміщені громадяни.

Наразі зареєстровано в Черкаському районі близько 45 тисяч. Окрім цього, у місті Черкаси орієнтовно 15 тисяч осіб. Через те, що спостерігається рух громадян – цифри постійно змінюються. Забезпечення житлом, продуктами харчування, засобами особистої гігієни, працевлаштування, соціальні виплати, психологічна підтримка переміщених осіб – це ті питання, які органи влади району вирішують щодня.

В районі продовжується посівна кампанія. Наразі триває посів соняшника. Озимі підживлені – 100%, волога закрита на всіх площах – 100%. Ярий ячмінь і яра пшениця – вже посіяні. Деякі товариства, які займається тваринництвом, здійснюють посів кукурудзи на силос.

«Безпекова ситуація наразі – напружена, – повідомила Валерія Бандурко. Ми бачимо, що ворог продовжує атакувати всю Україну з повітря. Та не полишає намірів зламати наш опір навіть у ці святі дні. Тому прошу під час повітряних тривог бути в укриттях!»

Нагадуємо, що комендантська година триває з 22.00 години вечора до 5.00 години ранку. У цей час перебуваємо обов’язково вдома!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *