22.04.2022      178      0
 

Спільними зусиллями допомагаємо вимушеним переселенцям


Черкаський район продовжує приймати громадян, тимчасово переміщених з постраждалих від війни регіонів.

У громадах району знайшли прихисток вже близько 45 тисяч громадян. Це переважно жінки, діти та люди поважного віку. Всі люди під опікою. Цифра змінюється щодня.

В кожній громаді створені центри допомоги переміщеним особам, в яких можна отримати інформацію щодо поселення, отримання гуманітарної допомоги, правила реєстрації та будь яку необхідну інформацію.

Серед міських громад, які прийняли найбільшу кількість переселенців – Черкаси, Сміла та Корсунь-Шевченківський, серед сільських громад – Степанецька, Бобрицька та Ліплявська ТГ.

Голова Черкаської РВА Валерія Бандурко разом з головами громад щодня вирішують масу питань. Піклуються про громадян, які постраждали від війни.

Гуманітарна допомога, яка надходить до Черкаського району, передається до територіальних громад. У громадах її спрямовують для потреб переселенців.

Органи державної влади та місцевого самоврядування району працюють злагоджено, максимально швидко та для перемоги! Намагаються забезпечити людей необхідними речами, щоб усі почували себе захищеними та у безпеці.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *