20.04.2022      421      0
 

“Щиро дякую волонтерам за їх працю”, – Валерія Бандурко


Боротьба з ворогом змусила населення України, як ніколи раніше, переосмислити пріоритети і визначити, що найважливіше – це мирне життя у своїй рідній країні.

Особливо важливою в умовах війни є роль волонтерів. Саме ці люди, розуміючи усі ризики, не залишаються осторонь, а з повною самовіддачею допомагають тим, хто цього потребує.

20 квітня в Україні – День вдячності волонтерам.

«Саме сьогодні, 20 квітня, у День вдячності волонтерам, висловлюю слова подяки волонтерам району за людяність та усі добрі та корисні справи. Завдяки підтримці волонтерів, на полі бою воює не тільки зброя, а й український дух, який неможливо здолати! Упевнена, зроблені хороші справи, повернуться кожному сторицею!», – зазначає голова Черкаської РВА Валерія Бандурко.

Дякуючи волонтерам, до Черкаського району продовжує надходити гуманітарна допомога з інших держав.

Нещодавно прибули гуманітарні вантажі з Польщі, Португалії та Італії. Це речі особистої гігієни, продукти харчування, дитяче харчування, одяг, ліки та навіть малюнки італійських дітлахів на підтримку України та ЗСУ.

Надалі отримана гуманітарна допомога прямує до територіальних громад району і передається для потреб громадян, які евакуювалися з постраждалих населених пунктів.

Також завдяки праці волонтерів з Черкаського району у постраждалі регіони нашої держави з початку війни попрямували вже близько 500 тонн гуманітарних вантажів.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *