18.04.2022      157      0
 

Відбулася нарада щодо вирішення актуальних питань в районі


Під час наради голова Черкаської РВА Валерія Бандурко спільно із керівниками структурних підрозділів обговорили ряд важливих для Черкаського району питань.

Розрахунки установ, організацій державної форми власності району за спожиті енергоносії – на контролі РВА.

Проаналізували надходження до місцевих бюджетів, як виявилося, в цілому за І квартал спрацювали громади непогано. Лише три не виконали те, що планували. Із 26 громад та районного бюджету виконали завдання 23 територіальні громади і районний бюджет. Але ситуація наразі потребує економії бюджетних коштів.

Наразі організовується належне виконання нового законодавства у сфері земельних відносин на період воєнного стану.

Цими вихідними надано допомогу жителям міста Миколаїв питною водою, а також направлено їм бурильні машини для покращення забезпечення територій водними ресурсами.

Голова Черкаської РВА Валерія Бандурко подякувала усім, хто допомагає переселенцям, але зазначила, що картина не стабільна, кількість переселенців змінюється, бо є ті, які проїжджають повз і є ті, які залишаються. Всі люди під опікою, всіх забезпечують дахом над головою, продуктами харчування, засобами гігієни, ліками, усім чим потрібно.

Постійно працює гаряча лінія допомоги. Номери телефонів за посиланням: https://cutt.ly/oF17214.

” Наше головне завдання на сьогодні – щоб економіка регіону працювала на користь всієї держави!”, зауважила очільниця району.

Також закликала громадян не ігнорувати сигнали тривоги та спускатися в укриття.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *