14.04.2022      145      0
 

У кожного свій фронт: громади Черкаського району активні у допомозі постраждалим регіонам


З перших днів повномасштабного вторгнення росії громади Черкаського району допомагають військовим та усім тим, хто цього потребує.

Сьогодні, як ніколи, важливо об’єднатися заради однієї мети – Перемоги.

Завдяки активної участі мешканців територіальних громад Черкаського району проводиться діяльність з відправки гуманітарних вантажів.

Лише за останній тиждень відправлено близько 120 тонн гуманітарної допомоги у регіони, які цього потребують, з Канівської, Смілянської, Чигиринської, Корсунь-Шевченківської, Городищенської, Кам’янської міських, Бобрицької, Березняківської, Леськівської, Ліплявської, Медведівської, Мошнівської, Михайлівської, Степанецької, Сагунівської, Тернівської та Червонослобідської сільських територіальних громад.

У Балаклеївській, Білозірській, Будищенській, Ротмістрівській, Руськополянській, Степанківській, Мліївській та Набутівській сільських територіальних громадах, а також у кожній громаді Черкаського району продовжують займатися приготуванням їжі для тимчасово переміщених громадян та військовослужбовців.

Всього з початку війни громадами району відправлено близько 460 тонн гуманітарної допомоги у Харківську, Київську, Чернігівську, Сумську, Луганську, Запорізьку, Херсонську, Миколаївську та Донецьку області.

Це продукти харчування, а саме, картопля, олія, м’ясні вироби, м’ясні та рибні консерви, борошно, крупи різних видів, овочі, овочева консервація, макарони, випічка, дитяче харчування, засоби гігієни, ліки, маскувальні сітки, одяг, взуття, дитячий одяг, підгузки, розвантажувальні жилети, індивідуальні аптечки, також волонтери передають автомобілі для потреб ЗСУ.

До Черкаського району надходить гуманітарна допомога з інших держав. Вантажі приймають згідно з актом та передається за потребою територіальним громадам, які в свою чергу спрямовують її для потреб переселенців, евакуйованих з постраждалих населених пунктів.

Нещодавно прибув черговий гуманітарний вантаж з Польщі, Португалії та Італії. Це речі особистої гігієни, продукти харчування, одяг та ліки.

Разом до Перемоги!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *