04.04.2022      132      0
 

Начальник обласної військової адміністрації Ігор Табурець про стан справ на Черкащині


Очільник Черкаської ОВА Ігор Табурець відзвітував про стан справ на Черкащині. 

– Дякую всім, для кого цей понеділок став робочим! І дякуємо нашим захисникам за цю можливість! На цей час наші з вами завдання незмінні: підтримувати економіку та наші ЗСУ. Уся критична інфраструктура працює.

  • У всіх школах області триває дистанційне навчання. Серед учнів наших закладів – уже понад 4 тисячі дітей-переселенців.
  • На «дистанційці» вже і пів сотні дитячих садочків. На жаль, відновити повноцінну роботу цих закладів поки не дозволяє безпекова ситуація. Бо немає гарантій, що ворог не завдасть по них удару. Але зараз опрацьовуємо різні варіанти.
  • Наші медзаклади працюють і мають усе необхідне.
  • В аптеках ситуація поступово стабілізується: збільшується асортимент і кількість ліків. Інсуліни є, відновлено постачання ліків тиреоїдної групи, більшає надходжень заспокійливих, ліків для серця та зниження тиску. Держлікслужба моніторить ціни.
  • У магазинах ситуація теж нормалізується. На сьогодні системних проблем із постачанням першочергових товарів немає. Обласна військова адміністрація допомагає торговим мережам із пошуком виробників товарів.
  • Не забувайте, що відсьогодні на Черкащині заборонено виходити на воду на човнах і рибальство, крім любительського. Деталі тут.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *