24.01.2022      169      0
 

Щотижнева нарада при голові Черкаської РДА: підсумки роботи та план роботи на робочий тиждень


Голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко провела координаційну нараду за участю керівників структурних підрозділів та управлінь райдержадміністрації.Обговорили результати виконання доручень за минулий тиждень та окреслили план роботи на поточний.

Щодо утримання доріг Черкаського району в зимовий період.

Наразі роботи з розчистки снігу і посипки доріг загального користування місцевого значення Черкаського району проводяться підрядною організацією ТОВ „ДС ПромГруп“.

Впродовж минулої доби працювало 5 одиниць техніки, використано близько 89 тонн піщано-соляної суміші, оброблено протиожеледним матеріалом 110 км автодоріг.

Проїзд забезпечено та обмежень в русі немає.

В результаті злагодженої роботи всі структурні підрозділи зі статусом юридичної особи публічного права подали звіти щодо бюджетної і фінансової сфери, зокрема і до Пенсійного фонду України.

Для забезпечення якісного соціального захисту дітей району службі у справах дітей Черкаської райдержадміністрації доручено посилити координацію роботи відповідних служб в територіальних громадах району.

Також вжити всіх можливих заходів щодо влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, до сімейних форм виховання.

На постійному контролі голови Черкаського району залишається питання щодо завершення ремонту об’єктів соціальної сфери та інфраструктури у рамках програми Президента України #ВеликеБудівництво.

Новий спалах короновірусної хвороби накриває Україну. Нажаль, рівень захворюваності на ковід почав стрімко зростати. Голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко наголошує, для того, щоб вберегти себе та оточуючих виконуйте три прості правила протиепідемічної безпеки:
– дотримуйтеся дистанції,
– носіть маску,
– користуйтесь санітайзерами.

Закликає вакцинуватися вже сьогодні – це врятує ваші життя та життя ваших рідних. Записатися до найближчого пункту чи центру вакцинації та дізнатись про наявність вакцини можна через Телеграм-бот ДП МЗУ https://t.me/medpro_ukraine_bot

Щодо планів протягом робочого тижня. Заплановано проведення: засідання колегії Черкаської райдержадміністрації, кущові наради з головами громад, де розглянемо актуальні питання щодо діяльності, потреб та перспектив розвитку медичних закладів вторинного рівня, виїзди на об’єкти будівництва, засідання консультативно-дорадчих органів та ряд урочистих заходів з нагоди професійних свят.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *