17.12.2021      296      0
 

Керівники району привітали дітей напередодні Дня Святого Миколая


День Святого Миколая – найбажаніший день у році для дітлахів. Діти пишуть листи Миколаю і просять про подарунки. Щоб виконати хоч маленьку частину дитячих мрій вже традиційно проводиться акція доброти напередодні свята.

Голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко разом з головою Черкаської районної ради Олександром Василенком та заступником голови РДА Богданом Солошенком відвідали три дитячих заклади, подарували дітям подарунки та поспілкувалися з керівниками. Завітали до діток Михайлівської та Смілянської спеціальних шкіл, а також Смілянської спеціалізованої школи-інтернату Черкаської обласної ради.

У кожному з цих закладів виховуються більше ста дітей з особливими потребами, та обдаровані діти, які мають неабиякі таланти.

Також, перебуваючи на Смілянщині, Валерія Бандурко не могла оминути увагою своїх маленьких друзів – Андрійка та Валерія, які живуть у селі Попівка разом зі своєю бабусею-опікуном. Хлопці відвідують Попівську школу і кажуть, що їм для навчання потрібні нові смартфони. Керівники району посприяли діткам, щоб їх бажання швидше стали реальністю.

«Дуже приємно приїздити до дітей і бачити їх радісні очі. Щиро бажаю, щоб кожен з них був щасливий, щоб їхні мрії неодмінно збувалися», – зазначає голова РДА.

Допомогли підготувати подарунки благодійники, які небайдужі до дитячої долі. Це ТОВ «Ростдорстрой» в особі Миколи Удалова, ТОВ «Черкаська транспортно-експедиторська компанія» в особі Олега Каравана, ТОВ «Олімп» в особі Віталія Апхип‘юка, ТОВ «АПК МАЇС» в особі Володимира Ткаченка, ТМ «КENT&AVER», ПП Маценко М.О., начальник управління агропромислового розвитку, житлово-комунального господарства та екології Черкаської РДА Петро Данилішин та КФ «Меркурій» в особі Євгена Тарана.

Щиро дякуємо за допомогу!

Сергій Ананко, Тарас Плужник, Юрій Кривда – дякуємо за співпрацю.

.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *