15.12.2021      219      0
 

У Черкаській РДА відбулося засідання містобудівної ради


В Черкаській райдержадміністрації відбулось засідання архітектурно-містобудівної ради при відділі містобудування та архітектури Черкаської районної державної адміністрації.

У засіданні взяли участь перший заступник голови Черкаської РДА Роман Хоменко, начальник відділу містобудування та архітектури РДА Наталія Темченко, члени ради та представники структурних підрозділів Черкаської облдержадміністрації, Черкаської райдержадміністрації, територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади та запрошені.

На порядок денний виносилося 10 питань: 5 – проектів планів зонування територій, з них:

плани зонування населених пунктів с. Сушки та с. Прохорівка Ліплявської територіальної громади Черкаського району Черкаської області та плани зонування населених пунктів с. Костянтинівка, с. Будки та с. Плоске Балаклеївської територіальної громади Черкаського району Черкаської області;

проект детального плану частини території в адміністративних межах Балаклеївської сільської ради загальною орієнтовною площею 47.0000га, а також проекти детальних планів Тернівської, Ротмістрівської, Мошнівської та Червонослобідської сільських радах Черкаського району Черкаської області.

У ході обговорення члени Ради висловили ряд пропозицій і зауважень щодо поданої містобудівної документації. Зауваження та пропозиції були враховані у робочому порядку.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *