10.12.2021      153      0
 

На Черкащині відбувся семінар Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад


За ініціативи шведсько-українського проекту “Підтримка децентралізації в Україні” та згідно з рішенням Правління Всеукраїнської Асоціації ОТГ розпочалося пілотування моделей регіональних відділень асоціації.

У рамках цього процесу у Черкасах організували семінар на тему: «Пілотування моделей регіональних відділень Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад» за участі експертів шведсько-українського проекту “Підтримка децентралізації в Україні”, представників менеджменту виконавчого офісу та експертів ВАОТГ.

На запрошення голови Черкаського регіонального відділення Всеукраїнської Асоціації об‘єднаних територіальних громад, голови Білозірської ТГ Володимира Міцука голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко взяла участь у семінарі, привітала учасників та розповіла про новостворений Черкаський район.

Долучитися до заходу з’їхалися представники із 7 областей України.

Роботу семінару відкрив заступник голови Черкаської облдержадміністрації Роман Карманнік.

У рамках інтерактивного заходу заплановано, зокрема, представити цілі пілотування, визначити принципи ефективного менеджменту та лідерства регіональних відділень, проаналізувати середовище функціонування, змоделювати можливі форми організації окремих районних відділень.

Основним завданням семінару є напрацювати ефективні форми та структури регіональних відділень асоціації.

“Вважаю заходи такого роду дуже корисними для розвитку територіальних громад, тому завжди підтримую їх. Крім того, між органами державної влади та місцевого самоврядування Черкаського району та Черкаським регіональним відділенням Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад, яке очолює голова Білозірської громади Володимир Міцук, нагалоджено плідну співпрацю”, – зазначила голова Черкаської РДА.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *