07.12.2021      231      0
 

Депутати Черкаської районної ради ухвалили ряд важливих рішень


7 грудня відбулася шістнадцята позачергова сесія Черкаської районної ради VІІІ скликання, яку провів заступник голови Черкаської районної ради Олександр Гончаренко.

На початку засідання голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко привітала працівників та депутатів Черкаської районної ради з Днем місцевого самоврядування.

З нагоди свята Валерія Бандурко вручила подяку колективу та депутатському корпусу Черкаської районної ради VIII скликання. Також голова РДА нагородила Грамотою начальника відділу цивільного захисту Черкаської РДА Юрія Бердника за високий професіоналізм та з нагоди ювілейного дня народження.

Відповідно до питань порядку денного сесії депутати:

затвердили програму розвитку земельних відносин у Черкаському районі на 2021-2025 роки,

внесли зміни до рішення районної ради від 22.12.2020 №3-9/VIІI “Про районний бюджет Черкаського району на 2021 рік”,

виступили зі зверненням до Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України і Міністерства енергетики України щодо негайного підвищення рівня води у Кременчуцькому водосховищі річки Дніпро задля уникнення екологічної катастрофи.

Голова райдержадміністрації подякувала усім депутатам, хто знайшов час, взяв участь у роботі сесії і підтримав прийняття важливих рішень.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *