15.11.2021      182      0
 

Голова Черкаської РДА провела нараду з керівниками структурних підрозділів


У понеділок голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко провела нараду з керівниками структурних підрозділів Черкаської райдержадміністрації.

Обговорили проблемні питання у кожній з галузей.

У зв’язку зі встановленим «червоним рівнем» епіднебезпеки заклади освіти, у яких менше 100% вакцинованих працівників, працюють дистанційно, крім дошкільних закладів і початкових класів.14 громад району, у яких заклади освіти працюють 100%: Березняківська, Бобрицька, Будищенська, Кам’янська, Канівська, Леськівська, Ліплявська, Медведівська, Михайлівська, Мліївська, Набутівська, Сагунівська, Степанецька та Тернівська.

По інших громадах заклади освіти працюють за змішаною формою у зв’язку з сезонними захворюваннями, вакцинацією педагогічних працівників та 2 школи – з технічних причин.

З 16 по 19 листопада 2021 року буде здійснюватися комплексна перевірка загальнодержавної, територіальної та місцевих автоматизованих систем централізованого оповіщення.

Зокрема, буде проведено перевірку функціонування локальних, об’єктових систем оповіщення, прямих зв’язків від диспетчерських служб суб’єктів господарювання до чергових служб цивільного захисту, де вони введені в експлуатацію.

Щодо напрямку містобудування та архітектури: підготовлено проект розпорядження щодо створення архітектурно-містобудівної ради при відділі містобудування та архітектури Черкаської райдержадміністрації.

Метою діяльності дорадчого органу є забезпечення реалізації містобудівної політики для професійного колегіального розгляду і обговорення містобудівних архітектурних та інженерних рішень містобудівної та проектної документації. А також надає рекомендації з питань планування забудови та іншого використання території відповідному органу містобудування та архітектури.

Перебуває на контролі питання експлуатаційного утримання автомобільних доріг, встановлення кисневих станцій у визначених лікарнях, проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань вакцинації населення.

У Черкаському районі тривають ремонтні роботи на об’єктах соціальної сфери та інфраструктури у межах програми Президента України #ВеликеБудівництво. Цьому питанню теж приділяється особлива увага.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *