08.11.2021      181      0
 

Відбулася щотижнева апаратна нарада


За дорученням голови Черкаської райдержадміністрації Валерії Бандурко відбулася щотижнева робоча нарада під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Романа Хоменка.

Керівники структурних підрозділів доповіли про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та озвучили нагальні питання.

Зокрема, щодо виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 (зі змінами), де працівники, які не вакцинувалися мають бути відсторонені від роботи, крім тих, в яких виявлено протипоказання до щеплення, що підтверджує медичний висновок.

З метою дотримання нормативного температурного режиму у закладах освіти, охорони здоров’я, соціального обслуговування, культури та відповідно до розпорядження голови Черкаської районної державної адміністрації від 07.10.2021 №263 “Про початок опалювального сезону в 2021/2022 років” в районі 8 жовтня стартував опалювальний сезон. Наразі заклади соціальної сфери району 100% забезпечені теплом.

В ході наради обговорили питання щодо надання соціальних послуг категоріям осіб, які мають право на отримання різних видів допомог.

Актуальними залишаються питання у сфері реконструкції об’єктів соціальної сфери, ремонту доріг, які реалізуються на виконання Програми Президента України «Велике будівництво».


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *