01.11.2021      214      0
 

У Черкаській РДА відбулася координаційна нарада


Перший робочий день листопада у Черкаській РДА розпочався з проведення наради за участю керівників структурних підрозділів та управлінь райдержадміністрації. Нараду провела голова Черкаської РДА Валерія Бандурко.

Учасники зібрання спланували роботу та склали список завдань, які необхідні для вирішення.

Зокрема, обговорили процес та попередні результати проміжних виборів народного депутата України по виборчого округу №197, що відбулися у Бобрицькій, Ліплявській, Будищенській, Мошнівській та частково Руськополянській громадах.Явка виборців Черкаського району склала 28,4%.

Також в цю неділю відбулися проміжні вибори депутатів по двох округах до Будищенської та Ротмістрівської сільських рад. Явка виборців склала близько 24%.Вибори пройшли без порушень та надзвичайних ситуацій.

Нині область на межі переходу до “червоної зони”, тож голова райдержадміністрації вкотре наголосила про необхідність проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо важливості вакцинації серед населення.

Насамперед, закликала всіх зробити щеплення проти коронавірусної хвороби COVID-19, адже це найдієвіший спосіб захистити себе, рідних та колег.

На постійному контролі органу влади залишається питання щодо завершення ремонту об’єктів соціальної сфери та інфраструктури у рамках програми Президента України #ВеликеБудівництво


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *