29.09.2021      255      0
 

Об’єкти соціальної сфери у Сахнівці потребують уваги органів влади


Ще один соціальний об’єкт, який потребує уваги, є у Набутівській громаді. Це приміщення дошкільного навчального закладу «Вогник» у селі Сахнівка.

У 2017 році виконавчий комітет Набутівської сільської ради розпочав реконструкцію дошкільної установи з метою створення дитячого оздоровчого табору. На базі реконструйованого приміщення, з використанням можливостей авторської школи Олександра Антоновича Захаренка, є можливість оздоровлювати тут дітей не лише з місцевих сіл, а й з усієї області.

Для жителів громади це перспектива у створенні 19 додаткових робочих місць. Тим паче для комплексного відпочинку та оздоровлення громада має все необхідне – медпункт, кухню, їдальню, спорткомплекс, басейн, стадіон, спортивні майданчики та навіть дендропарк. Проектна потужність оздоровчого табору становить 72 місця.

Що зроблено в приміщенні на сьогодні: замінено підлогу, двері, вікна, облаштовано чотири групи з окремими входами для роздільного проживання дівчаток і хлопчиків, вбиральні, також є окрема територія для медперсоналу, адміністрації, зроблено опалення, освітлення, вентиляцію, присутня система пожежного захисту, приміщення утеплене мінватою за новими вимогами, ззовні обшите металевими фасадними касетами. Ремонт здійснювався за новітніми технологіями.

Нещодавно тут побувала голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко. Поспілкувалася з головою Набутівської громади Іриною Величко, та спільно міркували як завершити реалізацію проекту.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *