28.09.2021      621      0
 

Брати Томіленки організовують концерт з нагоди 65-ти річчя творчої діяльності та 75-ї річниці свого дня народження


Відомий на Черкащині, в Україні, та й за її межами дует «А ми удвох» у складі братів-близнюків Андрія та Василя Томіленків організовує концерт присвячений урочистостям з нагоди 65-річчя творчої діяльності та 75-річчя з дня народження співаків і відбудеться 16 жовтня у Черкаському міському палаці культури імені І.Кулика.

Щоб запросити голову Черкаської райдержадміністрації Валерію Бандурко на урочистості, співаки завітали до РДА особисто. Вручили запрошення, поспілкувалися з очільницею району, та не обійшлося й без пісні. Бо кожна з них, то як відрізок життя.

Заслужені артисти України брати Томіленки,  які співали на одних сценах із Павлом Дворським, Іваном Поповичем, Аллою Кудлай, Ніною Матвієнко, Василем Зінкевичем, братами Яремчуками та іншими зробили величезний внесок у розвиток культури та мистецтва України.

Уродженці села Сухини, що на Корсунщині, талановиті брати започаткували створення у Корсунь-Шевченківському хору міліціонерів, який став лауреатом Всеукраїнського фестивалю міліцейських творчих колективів. На фестивалях і концертах дует не рідко представляв органи внутрішніх справ Черкащини.

Після виходу на пенсію у братів Томіленків розпочався новий етап творчості. Їх виступи чули не тільки в Україні, а й у Німеччині, Польщі, Нідерландах та Румунії.

Зараз дует продовжує гастролювати Україною. Часто Андрій і Василь виходять на сцену із дружинами Тетяною і Аллою, п’ятьма синами і дочками, та з вісьмома онуками, які перейняли вокальний талант від своїх дідусів.

Корсунщині та й усьому Черкаському краю пощастило мати таких видатних, талановитих земляків!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *