27.09.2021      207      0
 

У Черкаській РДА відбулася координаційна нарада


Спланувати роботу на тиждень, що розпочався. Саме з такою метою голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко провела координаційну нараду з керівниками структурних підрозділів у понеділок.

Керівники галузей поінформували про проведену роботу за минулий тиждень та заплановану протягом поточного тижня. Обговорено актуальні питання життєдіяльності району, які стосувалися соціальної сфери, економіки, інфраструктури, освіти та охорони здоров‘я.

Щодо вакцинації. У Черкаському районі вакцинованих працівників освіти стає все більше. Наразі близько 92% від загальної кількості здійснили щеплення хоча б однією дозою. На дистанційці зараз навчаються учні 5 – 11 класів у 3 школах району. Сподіваюсь невдовзі ці заклади освіти теж відновлять звичний режим навчання.

Завершуються роботи у рамках реалізації соціального проекту “Активні парки-локації здорової України”. Всього у Черкаському районі їх буде відкрито вісім. А саме у Черкасах – дві локації, а також у Каневі, Смілі, Корсунь-Шевченківському, Мошнах, Червоній Слободі та Бобриці.

Під постійним контролем перебувають питання ремонту доріг та реконструкції об’єктів соціальної сфери, які реалізуються на виконання Програми Президента України #ВеликеБудівництво.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *