20.09.2021      556      0
 

Тіньки відзначили День села


Осіннього недільного дня жителі села Тіньки Чигиринської громади згуртувалися аби відпочити від робочих буднів, забути про домашні клопоти та продовжити незмінну традицію – святкування Дня села.

Односельчани – це велика родина, тож святкували по-родинному, дружньо та затишно, чого і прагнув Віктор Харченко – міський голова Чигиринської громади.

З нагоди свята до села завітав народний депутат України Олег Арсенюк.

Привітання виступаючих перепліталися з художніми номерами у виконанні солістів та колективів будинку культури. Вітання від рідних людей, чудові пісні про рідну землю, рідне село, матір, кохання створили чарівну атмосферу свята.

Незабутнім для жителів та гостей став виступ народного артиста України Анатолія Гнатюка.

Голова Черкаської РДА Валерія Бандурко відзначила, що Чигиринська громада бере участь у різних грантових проектах. Як результат – отримали фінансову допомогу завдяки участі в проекті “ВПО та приймачі громади: розбудова толерантності через діалог”. Таким чином у селі Тіньки, де проживає велика кількість переселенців, відкрили багатофункціональний «Молодіжний простір» для забезпечення змістовного дозвілля молоді.

Із урочистої сцени голова Черкаської РДА Валерія Бандурко привітала місцевих жителів з нагоди Дня народження їх малої Батьківщини, побажала селу тримати курс на розвиток та гарне майбутнє, а також вручила вітальну адресу від голови Черкаської облдержадміністрації Олександр Скічко.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *