17.09.2021      305      0
 

Лісівники відзначили своє професійне свято


Напередодні відзначення Дня працівника лісу лісівники з усієї області зібралися на урочистості, щоб відзначити своє професійне свято.

Цьогорічне святкування відбулося за участю голови Черкаської обласної ради Анатолія Підгорного, начальника Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Дзюбенка, голови Черкаської райдержадміністрації Валерії Бандурко, керівників лісогосподарських підприємств Черкаської області.

Для працівників лісового господарства підготували нагороди, а також вокальні та хореографічні виступи.Валерія Бандурко привітала трудівників лісу зі святом та вручила відзнаки.

Почесною грамотою Черкаської обласної державної адміністрації нагороджений лісничий Грушківського лісництва ДП «Кам‘янське лісове господарство» Сергій Могила.

Грамотами Черкаської райдержадміністрації відзначені:
помічник лісничого Мліївського лісництва Державного підприємства “Смілянське лісове господарство” Олександр Гречка,
майстер лісу Сунківського лісництва Державного підприємства “Смілянське лісове господарство” Микола Махаринець,
робітник на лісогосподарських роботах Бердянського лісництва Державного підприємства “Смілянське лісове господарство” Віра Синчак.

Грамотами Черкаської районної ради відзначені:
майстер лісу Городищенського лісництва Василь Зінченко,
майстер лісорозсадника Смілянського лісництва Надія Мінченко,
старший майстер лісу Володимирівського лісництва Микола Миненко,
майстер на лісозаготівельних роботах Лісопункту Петро Пушенко.

Шановні працівники лісу, зичимо вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди та достатку. Нехай шелест зелених гаїв приносить вам наснагу та додає сил для реалізації добрих та корисних справ, а натхнення і плідна праця і надалі будуть запорукою збереження та примноження наших лісів.



Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *