14.09.2021      209      0
 

Потрібні працівники для виробництва продукції на англійський ринок


Ярмарок вакансій – традиційний захід у службі зайнятості під час якого роботодавці презентують свої підприємства та інформують про потребу в кадрах.

Черговий ярмарок відбувся у Черкаській районній філії Черкаського районного центру зайнятості минулої п’ятниці.

Цього разу виникла потреба у збільшенні чисельності працюючих та підборі кадрів у товариства з обмеженою відповідальністю «Гермес і К», яке кілька місяців тому розпочало виготовлення дерев’яних садових воріт та хвірток на території Білозірської ОТГ.

«На виробництві вже працює  8 робітників, які опанували італійські та англійські деревообробні верстати, монтаж конструкцій здійснюють лише за англійською технологією та комплектуючими», – зазначає директор товариства пан Володимир.

Підприємство вже має укладені договори на реалізацію готової продукції, яку  експортує за кордон.

 Для жителів сіл Білозір’я, Хацьки та Дубіївка, товариство представило вакансії: столяра, складальника виробів із деревини, підсобного робітника. Для осіб без досвіду є можливість навчання на виробництві.

За словами пана Володимира, – «Заробляти 1000 грн. в день цілком реально, але все залежить від хисту та бажання працювати».

Всі присутні мали можливість поспілкуватися з представниками роботодавця щодо подальшого працевлаштування. Тих кого робота зацікавила запросили відвідати виробництво та ознайомитися з умовами праці.

Загалом у заході взяли участь 14 безробітних, один з яких одразу взяв направлення на роботу.

За інформацією Черкаської районної філії Черкаського районного центру зайнятості


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *