09.09.2021      473      0
 

31 жовтня відбудуться проміжні вибори народного депутата України у окрузі №197


До уваги виборців Черкаського району!

Відповідно до Постанови Центральної виборчої комісії від 9 квітня 2021 року «Про призначення проміжних виборів народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 197 (Черкаська область)» призначено проміжні вибори народного депутата України на неділю, 31 жовтня 2021 року.

Братимуть участь у виборах серед інших і виборці  Черкаського району, виборча адреса яких визначена у виборчому окрузі № 197, а саме в межах Бобрицької, Ліплявської, Будищенської, Мошнівської та частково Руськополянської  (за виключенням с. Дубіївка) громад.

Заздалегідь пропонуємо звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Черкаської районної державної адміністрації та уточнити свої персональні дані.

Дистанційно перевірити свої персональні дані виборець може скориставшись он-лайн сервісом “Кабінет виборця”, що розміщений на сайті Державного реєстру виборців за посиланням https://drv.gov.ua/ords/svc/f?p=111:LOGIN.

До 20 жовтня 2021 року виборці отримують іменні запрошення та мають можливість ознайомитися з попередніми списками виборців на виборчих дільницях.


Виборець може звернутися до дільничної виборчої комісії або безпосередньо   до    відділів   ведення Державного реєстру виборців не пізніше 25 жовтня 2021 року із заявою про уточнення попереднього списку виборців, а також про включення або виключення зі списку виборців.


Окрім цього, законодавством передбачена можливість  тимчасово змінити місце голосування (ТЗМГ) за п’ять днів до виборів (до 25 жовтня включно), не змінюючи виборчу адресу.

 Таке право є у громадян, виборча адреса яких належить до одномандатного виборчого округу № 197. Змінити місце голосування особа може у разі перебування у відрядженні, лікуванні, навчанні, роботі, відпочинку, тощо, або постійно проживають в іншому місці без відповідної реєстрації.

Для цього необхідно звернутися у будь який відділ ведення Державного реєстру виборців з відповідною заявою. При собі обов’язково мати паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України.

Також заяву можна подати онлайн через сервіс «Кабінет виборця» на сайті Державного реєстру виборців за посиланням https://drv.gov.ua/ords/svc/f?p=111:LOGIN з використання кваліфікованого електронного підпису.

Відділ ведення Державного реєстру виборців  апарату Черкаської районної державної адміністрації знаходиться за адресою: м. Черкаси, вул.В’ячеславаЧорновола, каб. 233, 237. тел.(0472) 64-43-86


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *