06.09.2021      194      0
 

На Черкаському стадіоні святкували День подяки


У минулу суботу на центральному стадіоні у місті Черкаси відбулося свято під назвою – День Подяки. Ініціював святкування у рамках традицій проведення «Молитовного сніданку» та з нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України голова Черкаської ОДА Олександр Скічко.

На запрошення голови Черкаської ОДА Олександра Скічка голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко спільно з родиною та колективом Черкаської РДА взяла участь у святкуванні.

Під час заходу представники духовенства провели молебні за Україну та український народ. Пролунали виступи академічного симфонічного оркестру Черкаської обласної філармонії та багатьох інших талановитих виконавців і музикантів.

Після концерту усі бажаючі мали нагоду провести дозвілля у влаштованому містечку розваг із понад 40 різноманітними активностями та взяти участь у майстер-класах, іграх і змаганнях.

Дітей та дорослих безкоштовно пригощали смачною кавою, солодощами, поп-корном та солодкою ватою.

Зі сцени лунали багаточисленні заклики до єдності та теплі слова вдячності. «Я впевнений, що цей захід повинен стати щорічним. Маємо об’єднуватися в молитві та подяці. Від нас залежить майбутнє. Від наших слів і наших дій», – зазначив голова ОДА у своєму телеграм-каналі.

Голова РДА на своїй сторінці у Фейсбуці закликала до єдності та, зокрема, зазначила: «Упевнена, що сила нашого народу безперечно у спільних виважених діях. Лише об‘єднавшись зможемо значно більше ніж поодинці. Єднаймося, бо в цьому наша сила!».


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *