02.09.2021      270      0
 

Новий навчальний рік стартував!


З початком осені для багатьох учнів та студентів стартував новий важливий період в житті, розпочався новий навчальний рік. Упродовж навчання школярі та студенти здобудуть знання, які стануть основою їх подальшого розвитку, отримають нові уміння та безцінний досвід.

У 145 школах новоствореного Черкаського району вперше за учнівські парти сіли близько трьох тисяч першокласників.

У минулому році початок нового навчального року пройшов без традиційного свята Першого дзвоника.

Цього року всі регіони України віднесені до «зеленого» рівня епідемічної небезпеки. Тож школи працюють у звичайному режимі, але з дотриманням усіх протиепідемічних заходів.

Голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко під час урочистої лінійки з нагоди початку нового навчального року у Смілянській гімназії імені В.Т.Сенатора привітала школярів та педагогів зі святом: “Початок року це хвилююча подія для всіх особливо для першокласників та їх батьків. Бажаю усім учням гарно навчатися та отримати ті знання, які будуть фундаментом у майбутньому “, – зазначила Валерія Бандурко, а також побажала міцного здоров‘я і терпіння педагогічним колективам.

Також голова РДА нагородила медалями та Кубком Групу черлідерів “Sweets”, які стали переможцями Всеукраїнського змаганнях шкільних груп підтримки з чирлідингу он-лайн у категорії Cheerleading team All Female та посіли 3 місце, тренер Охота Ольга Ігорівна.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *